Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filmography

9. 4. 2006
.:Filmography:.

Films

2003 - See Jane Date
1997 - Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder
Daughters
1996 - Sins of Silence
1995 - A Reason to Believe
1994 - A Perfect Stranger
1992 - Chain of Desire
Dr. Giggles
Simple Men
1989 - Born on the Fourth of July
New York Stories
1988 - Sweet Hearts Dance
1985 - Walls of Glass



Seriály

1998 - Charmed
1992 - 1996 - Picket Fences
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář